U bent hier:

Bestuur

Het bestuur houdt zich onder meer bezig met het voorbereiden en uitwerken van het beleid en uitvoer geven aan de besluiten welke in de vergadering zijn genomen. De leden stellen tijdens de vergadering het beleid vast en kiezen het bestuur.

Het bestuur van de Brancheorganisatie bestaat op dit moment uit de volgende leden: 

Daan Fons - Voorzitter

Vanaf zijn 27ste jaar heeft Daan leidinggevende functies bij grote beheerders, Kok Groep Nederland, ABC Vastgoedbeheer en Kamerbeek Groep, gehad.

Zijn specialisaties zijn vastgoedmanagement en VvE Beheer. Laatste functie in dienstverband: landelijk directeur van Kamerbeek VvE Diensten B.V. Via een management buy out is deze vennootschap omgevormd tot de grootste VvE Beheer-franchise organisatie, VvE Diensten Nederland. Een voorbeeld van succesvol ondernemerschap. Als makelaar/beëdigd vastgoed manager heeft hij zich jarenlang ingezet (via de NVM sectie Vastgoedmanagement) voor het professionaliseren van het vastgoedmanagement. Nu aandacht en inzet voor het VvE Beheer. Er zal een sterk nationaal BVVB (keur)merk moeten komen! Nodig: een daadkrachtig BVVB bestuur. Dit bestuur dient communicatief te zijn, open te staan voor samenwerking met andere branche-organisaties in het vastgoed, de juiste netwerken in te schakelen en de kwaliteit van de VvE Beheerder permanent te verbeteren. Met zijn ervaring gaat Daan deze uitdaging aan.

Frank Vermaat - Secretaris

Als partner bij 24/7 VvE Beheer B.V. is Frank inmiddels een aantal jaren actief in de VvE branche. Hiervoor heeft hij zich veelal bezig gehouden met de compliance and due dillency binnen een bank. Vanuit een bredere die rol, waar naast compliance ook het verbinden tussen bank en klant een grote rol speelde, zal hij zich dan ook in gaan zetten voor de BvvB. Met de ervaring die hij hierin heeft opgedaan heeft hij als doel om samen met de andere bestuursleden de BVVB tot een next level te brengen. Frank: "Ik kijk dan ook uit naar een leuke tijd en een constructieve samenwerking! Zijn er vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.".

Marco van der Slik - Penningmeester

Marco van der Slik is directeur van J&M VvE Beheer in Bergschenhoek. Hij werkt ruim 20 jaar in het beroepsmatig beheer van VvE's, zowel vanuit het perspectief van de eigenaar als vanuit de beheerder. Marco vindt het belangrijk dat de branche zich organiseert en zet zich graag in om de BvvB verder te ontwikkelen. De BVVB moet het verschil maken wanneer een beheerder die zijn werk goed georganiseerd heeft zich wil onderscheiden.

Carla Ruitenbeek - Algemeen bestuurslid

Carla Ruitenbeek is eigenaar van VVE Management Den Haag B.V.  Zij is sinds 1999 zeer actief in het besturen en beheren van Vereniging van Eigenaars.
Haar kantoor heeft een diversiteit aan Verenigingen van Eigenaars. 
Ook heeft zij aan de wieg gestaan van de oprichten van de BVVB en was zij een van de eerste leden. Haar streven is dat alle Vereniging van Eigenaars functioneren zoals dit bedoeld is. Hier valt nog heel wat werk te verrichten. Leden van de BVVB kunnen daar namelijk het verschil in uitmaken als de juiste middelen voorhanden zijn. Tezamen met de overige bestuursleden van de BVVB zet zij zich hiervoor in.