U bent hier:

16e editie Nationaal Warmte Congres op 12 oktober 2023

19/07/2023

Op 12 oktober a.s. vindt de 16e editie van het Nationaal Warmte Congres plaats, hét evenement waar alle oplossingen worden besproken om onze warmtevoorziening CO2-neutraal te maken. Als VvE-beheerder is het van groot belang om op de hoogte te zijn van deze ontwikkelingen.

Goed nieuws voor leden van onze vereniging! Zij kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan dit inspirerende evenement.

Ben je nog geen lid, maar wil je als VvE-beheerder ook profiteren van de voordelen van ons lidmaatschap? Word dan lid en geniet van ledenvoordeel, inspirerende activiteiten, de mogelijkheid om je kennis bij te spijkeren en een netwerk van vakgenoten om je heen. Stuur een e-mail naar info@bvvb.nl of meld je direct aan via het aanvraagformulier.