U bent hier:

Dinsdag 26 maart: Rondetafelsessie Van der Valk Ridderkerk

18/03/2024

VvE-beheer is boeiend en dankbaar werk, maar vaak ook complex. Daarom organiseren we regelmatig kennis- en rondetafelsessies voor onze leden. Zo komen we met elkaar in gesprek over lastige vraagstukken én krijg je weer nieuwe inzichten. De volgende sessie staat gepland op 26 maart 2024. Het wordt dit keer een fysieke bijeenkomst. 

Tijdens deze sessie, onder leiding van Myrthe de Vries van Lexys Advocaten, gaan we in gesprek over de administratie. Buiten dat het een hoop werk is, is er de laatste jaren veel gedigitaliseerd. 
 
Als VvE-beheerder heb je de documenten in beheer voor de VvE en daarnaast stel je ook een groot deel van de documenten zelf op. Wanneer er onenigheid ontstaat tussen de VvE en de beheerder, wie heeft er dan recht op deze administratie? En wat zijn dan rechten en plichten van de VvE-beheerder met betrekking tot de administratie?  

We gaan hierover uitgebreid in gesprek en geven we antwoord op deze vragen. Deze rondetafelsessie telt mee voor de PE-punten en zijn interactief. We verzoeken je om praktijkvragen vooraf te mailen naar info@bvvb.nl

Programma

Datum 26 maart 2024
Tijd  13:30 uur Inloop
13:50 uur Welkomstwoord
14:00 uur Rondetafelsessie, praktijkvoorbeelden, vragenronde (inclusief pauzes)
16:30 uur Napraten met een hapje en drankje
Locatie Van der Valk 
Krommeweg 1 te Ridderkerk.  
Parkeren kan op eigen terrein 

Graag tot ziens op 26 maart! 

Meld je hier aan!
Tot dan!