Nieuws

 • Bent u er ook bij? Op donderdag 8 maart a.s., voorafgaand aan de Dag van de VvE-beheerder van Rijssenbeek Advocaten, organiseert de BVVB haar Algemene Ledenvergadering. Het programma van beide meetings sluit naadloos op elkaar aan. Een perfecte combinatie dus voor u.

  lees meer
 • Zo'n 25 leden hebben zich tijdens de gezellige Eindejaarsborrel van de BVVB op 7 december laten bijpraten over de AVG. Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

  lees meer
 • Maandag 4 december vindt in Nieuwegein het congres 'VvE Managers 2017' plaats. Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar de website van VvE Belang.

  lees meer
 • Weer is er een beheerder over de schreef gegaan. Kremer Vastgoed Management ofwel  ECK Vastgoedbeheer van de Haarlemmer Eduard Kremer, die heeft geschoven met geld van VvE’s. Eén VvE in Zandvoort is voor meer dan Euro 100.000,- benadeeld. De rechtbank Noord-Holland heeft de heer Kremer failliet verklaard.

  lees meer
 • Op donderdag 19 oktober a.s. vindt zoals bekend de jaarlijkse Kennisbijeenkomst Verzekeringen plaats met o.a. aandacht voor de bemiddelingsvergunning AFM. Wanneer uw organisatie is aangesloten bij de Stichting BVVB Collectief is deze bijeenkomst verplicht om bij te wonen. Hieronder volgt nadere informatie over het tijdstip en de locatie.

  lees meer
 • De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van de BVVB vindt plaats op maandag 18 september 2017. Een aantal bijzonder interessante ontwikkelingen staat op het programma. Uw visie als lid van de BVVB is daarbij van groot belang! Met elkaar bepalen we de richting van  onze vereniging.

  lees meer
 • Op 15 juni jl. heeft een interessant Ronde tafel gesprek plaatsgevonden in Zoetermeer. De aanwezigen hadden zelf onderwerpen aandragen en deze zijn uitvoerig besproken onder het genot van een kopje koffie of thee:

  lees meer
 • De BVVB, Branchevereniging VvE Beheerders, is niet ontevreden over het wetsvoorstel “Verbetering functioneren verenigingen van eigenaars”. Het wetsvoorstel met motie is door de Tweede Kamer op 21 februari 2017 aangenomen. Het wetsvoorstel en de motie moeten nog door de Eerste Kamer voor alleen aannemen of verwerpen.

  lees meer
 • lees meer
 • De Hoge Raad heeft op 25 november 2016 een aantal zogeheten prejudiciële vragen van een kantonrechter beantwoord. Klik hier voor deze beslissing. De gestelde vragen hebben betrekking op buitengerechtelijke kosten bij incasso en de zogeheten veertiendagenbrief als bedoeld in artikel 6:96 lid 6 BW.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb