U bent hier:

Dit doen we

Voor VvE’s

Besteed jij het beheer of onderhoud van je pand(en) het liefst (gedeeltelijk) uit? Dan doe je dit uiteraard alleen aan een betrouwbare VvE-beheerder. Je zoekt een professional die zaken op de juiste manier voor je regelt en over de nodige kennis en ervaring beschikt. Terecht natuurlijk. Dus bij onze leden weet je zeker dat dit goed zit. Via de BVVB geef jij verantwoordelijkheden met een gerust hart uit handen. Zorgeloos VvE-beheer dus!

Vind een VvE-beheerder

BVVB Keurmerk

Werk je samen met een VvE-beheerder die lid is van onze branchevereniging? Dan doe je op een open en eerlijke manier zaken. Al onze leden zijn namelijk verplicht om het BVVB Keurmerk te behalen. Dit toont aan dat zij handelen volgens onze gedragscode.

Hierin staat onder andere dat de VvE-beheerder jou met respect behandelt, helder communiceert, transparante tarieven hanteert, geheimhoudingsplicht heeft, wet- en regelgeving naleeft en permanente educatie volgt. Ons keurmerk garandeert dat jij met een betrouwbaar VvE-beheerder te maken hebt!

Lees meer over het BVVB Keurmerk

Bemiddelen in verzekeringen en bankproducten

In de Wet op het financieel toezicht (Wft) staat dat bemiddeling in verzekeringen alleen is toegestaan met een vergunning. Diverse BVVB-leden beschikken hierover. Daarnaast zijn de meeste leden aangesloten bij de collectieve bemiddelingsvergunning van onze Stichting BVVB Collectief.

Hierdoor weet je als VvE zeker dat er op de juiste manier en volgens de door de wet voorgeschreven richtlijnen wordt bemiddeld in schadeverzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast mag er bemiddeld worden in betalen en sparen en elektronisch geld.

Lees meer over Stichting BVVB Collectief

Klachtenprotocol

Voldoet onze VvE-beheerder of bestuurder waarmee jij samenwerkt niet aan de wet- en regelgeving? Voert hij of zij hierdoor wanbeheer? En is dit aantoonbaar? Dan kun je als VvE of appartementsrechteigenaar gebruikmaken van ons klachtenprotocol.

Lees meer over het klachtenprotocol

Vind een VvE-beheerder

Wil jij samenwerken met een betrouwbare VvE-beheerder? Die beschikt over de juiste kennis, ervaring, vergunningen en certificaten? Kies dan met een gerust hart uit één van onze honderd leden!

Vind een VvE-beheerder

Persoonlijke logo's

LID VAN BVVB

GECERTIFICEERD LID

DEELNEMER COLLECTIEF